Allt du vill veta om advokater

Kända advokater avslutning


skrivet den 23 jan av Admin, klockan:11:36
Jag märker nu att jag nästan bara skrivit om de som jag anser är Sveriges kändaste advokater. Jag har inte skrivit om alla som jag tycker passar in på den listan men några av dem. Jag märker att jag inte tagit med så många utländska advokater och inga filmer har det blivit. Jag kommer från och med nu börja skriva mer om advokater från andra länder och några kända advokater från filmer kommer det också att bli. Finns så många bra advokatfilmer där ute som jag bör skriva om. Jag kommer inte recensera filmerna utan bara skriva om handlingen och vem advokaten var och vem som spelade honom eller henne. Ska faktiskt se till att se om några av filmerna som jag tänker skriva om eftersom det var ett tag sedan jag såg dem. Alla filmerna är inte bra men de flesta är fullt godkända. Så nu ska jag bar ut och köpa några påsar chips så kör vi igång.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt