Allt du vill veta om advokater

Min vän studerar till advokat


skrivet den 13 jan av Admin, klockan:11:31
Jag har en vän som jag har gått i skolan med under hela gymnasietiden. Hon var alltid väldigt ambitiös och duktig i skolan och gick ut med höga betyg hon fick till och med stipendium när vi tog studenten för bästa elev. Idag pluggar hon till advokat och hon har mindre än ett år kvar att studera. Träffade henne i somras och frågade hur det gick för henne och hon berättade att det gick bra fast utbildningen är väldigt tuff, men jag sa det till henne att det är inga problem för dig. Jag och mina vänner har sagt sen första början att vi alltid kommer att anlita henne den dagen hon är färdigutbildad advokat, skulle kännas jätte skönt att ha en person som man verkligen litar på till hundra procent. Jag vet att hon kommer bli en riktigt duktig advokat och jag är stolt över henne.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt